Hospitality medewerkers gezocht? Wij regelen het: van horeca tot facilitaire dienstverlening

Horeca | Catering | Receptie | Ontvangst | Facilitair | 100% ontzorging | Flexibel én vast personeel

Hospitality begint bij de juiste mensen! Een warm en professioneel ontvangst, goede begeleiding van bezoekers, lekker eten, fijne bediening, het draagt allemaal bij aan het succes van jouw bedrijf. Of je nu tijdelijke krachten zoekt voor drukke momenten of een sterk, vast team wilt opbouwen. Tempo-Team helpt jou aan de beste hospitality medewerkers!

Snel hospitality medewerkers nodig?

Je vacature plaatsen is supersimpel én gratis! Meld vandaag nog je vacature aan en wij gaan meteen voor je aan de slag.

Kom alles te weten over hospitality:

Wat is hospitality? 

Hospitality is de kunst van mensen welkom laten voelen en een positieve ervaring bieden. Dit speelt in verschillende sectoren, zoals horeca, events en toerisme, maar ook op plekken zoals kantoren en overheidsinstellingen. Hospitality draait dus om servicegerichtheid, klantvriendelijkheid en het overtreffen van verwachtingen. 

Een goede gastvrijheidsbeleving wordt bepaald door persoonlijke aandacht en de kwaliteit van de dienstverlening. Echt goede hospitality medewerkers zorgen ervoor dat gasten zich gewaardeerd voelen en graag terugkomen!

Welke functies verzorgen wij in de hospitality?

Wij kunnen jou als bedrijf op alle fronten omtrent hospitality helpen, adviseren en ondersteunen. Te beginnen met de juiste medewerkers binnen de horeca en catering of binnen de ontvangst.

Facilitair en ontvangst functies Werkzaamheden
Gastheer/gastvrouw Ook wel host(ess) genoemd. Zorgt voor een warm welkom en begeleiding van gasten en bezoekers.
Receptionist Ontvangt en registreert bezoekers, medewerkers en leveranciers. Beantwoordt de telefoon en beheert vergaderzalen.
Facilitair medewerker

Zorgt voor een schone, veilige werkomgeving. Volgt storingen en meldingen in het pand op en maakt de vergaderruimtes klaar.

Facilitair manager en Coördinator Stuurt het facilitaire team aan en bewaakt de kwaliteit van de dienstverlening. Bewaakt ook de budgetten.
Servicedesk medewerker Eerste aanspreekpunt voor facilitaire meldingen. Stuurt leveranciers aan voor het opvolgen van storingen.

Over facilitair en ontvangst

Horeca functies Werkzaamheden

Horecamedewerker

Bedient gasten, neemt bestellingen op en serveert met een glimlach
Barista Maakt de lekkerste koffies, van een simpele espresso tot een perfecte latte art.
Barmedewerker Shaket cocktails, tapt bier, schenkt wijn en zorgt voor een gezellige avond aan de bar.
Cateringmedewerker Bereidt en serveert eten en drinken op events, recepties en bij bedrijven.
(Chef)kok Runt de keuken en maakt de beste gerechten van de menukaart.
Horecamanager

Stuurt in een bar, restaurant of op een evenement het hele team aan.

Afwasser Zorgt ervoor dat er altijd schoon servies beschikbaar is.
Keukenhulp Helpt de koks met voorbereidende taken, zoals snijden en schoonmaken.
Host(ess) Verwelkomt gasten en begeleidt ze naar hun tafel.

Meer over horeca en catering

Waarom Tempo-Team?

De voordelen van werken met Tempo-Team op een rij:

  • Gespecialiseerd in de horeca, catering & hospitality branche. Voorheen met eigen merken JMW en Sparq.
  • Binnen 24 uur reactie op je aanvraag: snel schakelen, geen gedoe.
  • Alles goed geregeld: geen risico’s, alles volgens regelgeving.
  • Landelijk netwerk van hospitality-medewerkers: altijd personeel in de buurt.
  • Schaalbaar: flexibel op- en afschalen, perfect voor de piekmomenten.
  • Persoonlijke service & maatwerkoplossingen – we denken met je mee.

Meld je vacature aan

Snel een personeelsoplossing nodig? 

Wij regelen méér dan alleen medewerkers. Onze full-service aanpak zorgt voor gemak en zekerheid:

Contact facilitair Contact horeca

Veelgestelde vragen

  • Hoe werven jullie hospitalitymedewerkers?

    Wij maken gebruik van datagedreven recruitment, een landelijk netwerk en specialistische screening. We matchen op ervaring, gastvrijheid en beschikbaarheid.

  • Waaruit bestaat jullie hospitality specialty?

    Binnen de hospitality zijn wij gespecialiseerd in horeca en catering, en daarnaast facilitaire dienstverlening en ontvangst. Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen als je nood hebt aan horeca personeel, zoals (chef)koks, afwassers en cateringmedewerkers. Ben je juist op zoek naar een gastheer/gastvrouw, receptionisten, facilitair medewerkers of servicedesk medewerkers? Check hoe wij de beste medewerkers op het gebied van facilitair en ontvangst voor je regelen. 

  • Welke opleidingen bieden jullie en hoe werkt dat?

    Bij ons krijg je écht die gespecialiseerde medewerker. Hoe we dat regelen? Simpel! Onze medewerkers kunnen kiezen uit diverse opleidingen en trainingen die perfect aansluiten bij hun functie. Zo blijven ze groeien en ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan deze trainingen:

    Open trainingen: Denk aan barista trainingen, bediening workshops en trainingen over omgang en gastvrijheid, waarin we talent alles leren over gastvrij en efficiënt verbinden. In deze laatste training leert talent onder andere de basisregels van succesvolle communicatie en hoe ze om moeten gaan met verschillende type mensen. Daarbij krijgen ze inzicht in hun eigen kwaliteiten en leerpunten.

    Online trainingen: We hebben veel online trainingen klaar liggen voor jouw talent, zoals ‘zakelijk engels’, ‘HACCP & sociale hygiëne',  ‘omgaan met klachten en/of agressie’, ‘klantgericht werken’, ‘time management’ en ‘kleurrijke voorkeurstijlen’. 

    Maatwerk trainingen: We bieden oplossingen voor maatwerk training vraagstukken. Denk bijvoorbeeld aan mystery visits, waarbij jouw ontvangst met 75 indicatoren meetbaar wordt gemaakt. Maar ook trainingen als ‘gastvrijheid’, ‘klantgericht telefoneren’, ‘veilig werken’, ‘teambuilding’ en coaching on the job zijn mogelijk.